Gå til indhold
Ressourcedirektør på TEC, Jacob Jersild
Ressourcedirektør på TEC, Jacob Jersild

Pressemeddelelse -

Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC

Jacob er 49 år og uddannet cand. oecon. agro. Han har stor erfaring inden for skoleverdenen, hvor han både har været ressourcedirektør på Cphbusiness og NEXT. Senest kommer Jacob fra en stilling som partner i Carve – et konsulentbureau med mange kunder inden for uddannelse og undervisning. 

Den 1. august blev Morten Emborg ansat som direktør på TEC, og sammen med udviklingsdirektør Kristian Stagis er den nye direktion nu samlet. 

"Det er en spændende og udfordrende tid for erhvervsuddannelserne, og det er vigtigt, at vi står med et stærkt hold - både internt på TEC og i samarbejde med de andre erhvervsskoler. Danmark mangler faglærte, og vi skal have flere unge mennesker til at tage en erhvervsuddannelse for at kunne imødekomme erhvervslivets stigende efterspørgsel på arbejdskraft," udtaler direktør Morten Emborg.

Morten Emborg fortsætter: "Med Jacob Jersild som vores nye ressourcedirektør er vi sikre på at kunne holde fokus på igangsættelse og videre udvikling af initiativer og indsatser, som skal medvirke til at sikre en fortsat bæredygtig økonomi på TEC. Vi finder det positivt, at regeringen med EUD-udspillet foreslår en bred indsats, der både involverer folkeskolen, overgangen og erhvervsskolerne, og vi håber derfor, at politikerne i efterårets forhandlinger både kan enes om det faglige indhold og økonomien i en fornyet vitaminindsprøjtning til erhvervsuddannelserne."

Related links

Emner


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark