Få vores nyheder på mail

Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC

Pressemeddelelse   •   Okt 01, 2018 14:18 CEST

Ressourcedirektør på TEC, Jacob Jersild

Jacob er 49 år og uddannet cand. oecon. agro. Han har stor erfaring inden for skoleverdenen, hvor han både har været ressourcedirektør på Cphbusiness og NEXT. Senest kommer Jacob fra en stilling som partner i Carve – et konsulentbureau med mange kunder inden for uddannelse og undervisning. 

Den 1. august blev Morten Emborg ansat som direktør på TEC, og sammen med udviklingsdirektør Kristian Stagis er den nye direktion nu samlet. 

"Det er en spændende og udfordrende tid for erhvervsuddannelserne, og det er vigtigt, at vi står med et stærkt hold - både internt på TEC og i samarbejde med de andre erhvervsskoler. Danmark mangler faglærte, og vi skal have flere unge mennesker til at tage en erhvervsuddannelse for at kunne imødekomme erhvervslivets stigende efterspørgsel på arbejdskraft," udtaler direktør Morten Emborg.

Morten Emborg fortsætter: "Med Jacob Jersild som vores nye ressourcedirektør er vi sikre på at kunne holde fokus på igangsættelse og videre udvikling af initiativer og indsatser, som skal medvirke til at sikre en fortsat bæredygtig økonomi på TEC. Vi finder det positivt, at regeringen med EUD-udspillet foreslår en bred indsats, der både involverer folkeskolen, overgangen og erhvervsskolerne, og vi håber derfor, at politikerne i efterårets forhandlinger både kan enes om det faglige indhold og økonomien i en fornyet vitaminindsprøjtning til erhvervsuddannelserne."

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.