Gå til indhold
Tommy Schmidt i teoriundervisning på TEC.
Tommy Schmidt i teoriundervisning på TEC.

Pressemeddelelse -

TEC vinder undervisningspriser

Hele 2.035 undervisere blev indstillet til Politikens Undervisningspris. Heraf nominerede dommerpanelet 15 - fem i hver kategori: Grundskolen, gymnasierne og erhvervsuddannelserne. Tre af dem var Kim Kjærside, som underviser på TECs cykel- og motorcykeluddannelser i Hvidovre, Tommy Schmidt, som underviser på TECs vvs-uddannelse i Gladsaxe, og Muhammad Marashdeh, som underviser på TECs HTX - H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg.

I dag har ni dygtige lærere modtaget priser ved en stor prisfest i Politikens Hus, og Kim Kjærside og Tommy Schmidt var blandt prisvinderne. De modtog nemlig begge de to særpriser i kategorien for erhvervsuddannelser. 

Det faglige panel fremhæver, at Kim Kjærside indgår en pagt med sine elever, der skaber tryghed. Han siger til dem, at de ikke skal bekymre sig om, hvorvidt de når tingene – det er hans ansvar. De skal bare møde op og arbejde seriøst.

»Kims grundelementer består i at give eleverne succesoplevelser og ordentlige råd og vejledning«, skriver dommerpanelet. »Jeg skal være den bedste lærer, de kan støve op«, lyder Kim Kjærsides egen ambition.

Tommy Schmidt har en standardhilsen, når eleverne kommer hos ham i skoleperioderne. »Velkommen til mit firma«. På den måde ønsker han at understrege, at skoleperioden på lige fod med elevernes praktikarbejde ude i virksomhederne er benhårdt arbejde.

Tommy Schmidt kalder det »tør, kedelig teori«, som ikke desto mindre er en forudsætning for at blive en dygtig vvs’er. Og så gør han ellers alt for at gøre skoleopholdene spændende. Det lykkes langt hen ad vejen. Det er de mange indstillinger til Politikens Undervisningspris fra elever vidnesbyrd om.

Muhammad Marashdeh blev årets topscorer over hele linjen med 97 indstillinger.

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark