Gå til indhold
Èn vej til AMU

Nyhed -

Èn vej til AMU

Rekruttering og uddannelse af fremtidige chauffører udgør sammen med den grønne omstilling nogle af de største udfordringer for transportbranchen.

Derfor går TEC går sammen med 11 andre transport- og logistikskoler med det formål at etablere one-point-of-contact til transportbranchen.

Indgangen kaldes AMU Danmark og vil med de 12 skolers samlede uddannelsesudbud levere den bredeste portefølje af transport og logistikuddannelser til hele branchen.

AMU Danmark sætter transportvirksomhedernes kompetenceudviklingsbehov i centrum og kan i kraft af den geografiske spredning blandt skolerne levere uddannelse alle steder i Danmark.

Sikrer øget og bredere uddannelsesudbud

Med AMU Danmark får transportbranchen én vej ind til hele uddannelsessystemet, udtaler Henrik Tofteng, der er formand for Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik, Dansk Industri.

-En konsolidering af landets transport- og logistikskoler er et vigtigt tiltag for en branche, hvor forretningsudviklingen går i retning af samling af større enheder fordelt på tværs af landet. Tiltaget vil være med til at sikre et øget og bredere uddannelsesudbud for branchen, lyder det fra Henrik Tofteng.

Sparer tid og kræfter

Driftschef Jan Nørgaard Jensen fra GODIK kalder tiltaget for et godt tilbud:

-AMU Danmark dækker vores behov for en meget bred vifte af efteruddannelse og certifikater til vores medarbejderskare der spænder fra lastbilchauffører, truck og teleskopførere til andre medarbejdergrupper – flere steder med mulighed for undervisning på engelsk. Én indgang til et landsdækkende kursusudbud sparer os som virksomhed for tid og kræfter med at finde og tilmelde til kurser til medarbejdere i nærheden af deres hjem eller i vores lokalafdelinger. Det er det vi kalder et godt tilbud til virksomhederne, udtaler Jan Nørgaard Jensen.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark