Få vores nyheder på mail

​Norges minister for kundskab og integration på besøg på TEC

Nyhed   •   Jun 11, 2018 09:00 CEST

tidligere elever på TEC, Alicja Kontakiewicz og Anna Sobkowiak, sammen med Jan Tore Sanner, norsk minister for kundskab og integration.

Mandag den 28. maj var TEC i Gladsaxe vært for en norsk delegation på 10 personer med kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner i spidsen.

Formålet med besøget var at få indsigt i, hvordan vi i Danmark/på TEC arbejder med uddannelse og virksomhedspraktik som effektiv faktor til vellykket integration af flygtninge og danskere med anden etnisk baggrund.

TECs serviceuddannelse og IGU-forløb til servicebetjent blev præsenteret af uddannelsesafdelingen, virksomheder og elever, der i dagens anledning var inviteret med til mødet. Nordmændene var imponerede og brød ud i klapsalver, da eleverne fortalte deres livshistorie, og om hvordan deres liv formede sig i dag.

Tidligere elev, Alicja Kontakiewicz, gjorde sig i øvrigt tidligere positivt bemærket, da hun i maj modtog et rejselegat fra TEC ved Københavns Håndværkerforenings medaljefest på Københavns rådhus. På billedet herunder giver hun hånd til H.M. Dronningen ved begivenheden.