Gå til indhold
tidligere elever på TEC, Alicja Kontakiewicz og Anna Sobkowiak, sammen med Jan Tore Sanner, norsk minister for kundskab og integration.
tidligere elever på TEC, Alicja Kontakiewicz og Anna Sobkowiak, sammen med Jan Tore Sanner, norsk minister for kundskab og integration.

Nyhed -

​Norges minister for kundskab og integration på besøg på TEC

Mandag den 28. maj var TEC i Gladsaxe vært for en norsk delegation på 10 personer med kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner i spidsen.

Formålet med besøget var at få indsigt i, hvordan vi i Danmark/på TEC arbejder med uddannelse og virksomhedspraktik som effektiv faktor til vellykket integration af flygtninge og danskere med anden etnisk baggrund.

TECs serviceuddannelse og IGU-forløb til servicebetjent blev præsenteret af uddannelsesafdelingen, virksomheder og elever, der i dagens anledning var inviteret med til mødet. Nordmændene var imponerede og brød ud i klapsalver, da eleverne fortalte deres livshistorie, og om hvordan deres liv formede sig i dag.

Tidligere elev, Alicja Kontakiewicz, gjorde sig i øvrigt tidligere positivt bemærket, da hun i maj modtog et rejselegat fra TEC ved Københavns Håndværkerforenings medaljefest på Københavns rådhus. På billedet herunder giver hun hånd til H.M. Dronningen ved begivenheden.

Related links

Emner

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark