Få vores nyheder på mail

Samarbejde om efteruddannelse reducerer fyringer i pressede brancher

Nyhed   •   Mar 23, 2021 15:46 CET

TEC har sammen med ZBC og AOF indgået samarbejdsaftale med Københavns Lufthavn med fokus på opkvalificering af medarbejdere. Samarbejdet er særligt vigtigt i denne tid, fordi muligheden for opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere er med til at reducere antallet af fyringer i de pressede brancher. Mens medarbejderne dygtiggør sig på kursus, er der mulighed for at modtage VEU-godtgørelse. På den måde kan både virksomhed og medarbejdere stå stærkere på den anden side af krisen.

Samarbejdet gøres så nemt for Københavns Lufthavn som muligt, ved at der er én indgang til de forskellige uddannelsestilbud. Sammen med de andre skoler står TEC for det praktiske mht. kursusplanlægning, kursustilmelding og ansøgning af VEU-godtgørelse, kompetencefonde mv.

Skolerne og AOF hjælper lige nu Københavns Lufthavn med at opkvalificere deres medarbejdere. En kursusrække er startet om Human Factors, og hvordan de kan påvirke en arbejdsproces. Og der kommer også en kursusrække, hvor security-afdelingen hos Københavns Lufthavn skal kompetenceudvikles inden for uheldsforebyggende tiltag, herunder arbejdsulykker og adfærd i nødsituationer.