Gå til indhold
Byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Nyhed -

Status på byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby har ligget stille den seneste tid, fordi totalentreprenøren på projektet gik konkurs i slutningen af maj måned. Derfor er vi nu ved at få foretaget en stadeforretning, som vil give os et præcist overblik over, hvor langt byggeriet er nået.

Når det er overstået, vil byggeriet af de resterende arbejder komme i udbud, og det vil her blive besluttet, hvem der skal bygge gymnasiet færdigt. Vi regner med, at denne beslutning vil blive truffet i november måned.

Det betyder, at vi derefter kan få sat gang i byggeprocessen igen, så gymnasiet kommer til at stå færdigt til indflytning 1. juli 2021, og så det er klar til, at vi kan flytte ind ved skolestart efter sommerferien næste år.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark