Gå til indhold
TEC klar til det nye AMU-udbud om efteruddannelse

Nyhed -

TEC klar til det nye AMU-udbud om efteruddannelse

TEC har længe set frem til, at det nye AMU-udbud blev offentliggjort, og efter en omfattende ansøgningsproces i foråret fik TEC i sidste uge svar på, hvilke AMU-kurser til efteruddannelse TEC nu er godkendt til at udbyde.

TEC har lagt vægt på at styrke det nuværende udbud inden for vores kompetenceområder og har ligeledes lagt sig i selen for at introducere nye kurser – herunder en opstart af fjernundervisning. Vi er derfor glade for nu at have fået godkendelse til at udbyde 29 ansøgte kursusområder med mere end 500 konkrete kursustilbud.

”Jeg glæder mig over, at vi nu kan komme videre med at udvikle vores efteruddannelsesområde i tæt dialog med vores interessenter og virksomheder og for alvor kan tage afsæt i livslang læring til gavn for de mange medarbejdere, virksomheder og samfundet”, udtaler direktør Morten Emborg.

Medarbejdere og virksomheder vil opleve, at vi i den kommende tid har givet vores efteruddannelsesområde et boost med flere kurser, øget digitalisering, bedre kursusmiljø og nye læringsteknologier som fjernundervisning, simulation og virtual reality/augmented reality.

TEC udbyder fortsat en lang række af de sædvanlige kurser, som kan findes på hjemmesiden tec.dk/kurser-og-efteruddannelser/, og som noget nyt kan vi fra 1. oktober nu også udbyde flere af de nye kurser inden for fx el-cykler, som man ligeledes finder på hjemmesiden. 

Nye Kursusområder:

Klik på titlen og se, hvilke specifikke kurser vi kan udbyde for hvert kursusområde.

Blikkenslagerarbejde

Køleautomatik og varmepumper

Cykel-, knallert- og motorcykeltekniske område

Transportoptimering

Renovation

Flytning og møbeltransport

Personbefordring med mindre køretøjer

Låseteknik, mekanisk indbrudssikringsanlæg

Smedeteknisk område

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark