Få vores nyheder på mail

​TEC leverer værnemidler til samfundet

Nyhed   •   Apr 03, 2020 08:20 CEST

Sygeplejersker på Riget med visirer, som er 3D-printet i Makerspace på TEC.

Vores sundhedspersonale gør et kæmpe stykke arbejde i den her tid. De plejer utrætteligt vores syge, mens de samtidig forsøger at beskytte sig selv og alle andre så godt som muligt mod smitte. For at gøre det har de brug for værnemidler og udstyr, der kan være med til at stoppe smittekæden.

Derfor er vi på TEC glade for, at vi har haft mulighed for at hjælpe og bidrage med forskellige typer værnemidler. Vi har været på jagt i depoterne og på værkstederne på TEC, hvor vi har fundet kitler, beskyttelsesbriller, masker, handsker og desinfektionsservietter. Det er blevet afleveret på henholdsvis Hvidovre og Egedal Sundhedscenter, hvor det nu er med til at beskytte sygeplejerskerne.

Samtidig er 3D-printerne i Makerspacet på TEC sat i produktion. BUFX, som er et innovativt fabrikationsværksted under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, er nemlig gået i gang med at forsyne sygeplejerskerne på Rigshospitalet med visirer, som laves på 3D-printere. Sygeplejerskerne er taknemmelige for udstyret, så de kan fortsætte med at gøre deres arbejde så sikkert som muligt.