Gå til indhold
Sygeplejersker på Riget med visirer, som er 3D-printet i Makerspace på TEC.
Sygeplejersker på Riget med visirer, som er 3D-printet i Makerspace på TEC.

Nyhed -

​TEC leverer værnemidler til samfundet

Vores sundhedspersonale gør et kæmpe stykke arbejde i den her tid. De plejer utrætteligt vores syge, mens de samtidig forsøger at beskytte sig selv og alle andre så godt som muligt mod smitte. For at gøre det har de brug for værnemidler og udstyr, der kan være med til at stoppe smittekæden.

Derfor er vi på TEC glade for, at vi har haft mulighed for at hjælpe og bidrage med forskellige typer værnemidler. Vi har været på jagt i depoterne og på værkstederne på TEC, hvor vi har fundet kitler, beskyttelsesbriller, masker, handsker og desinfektionsservietter. Det er blevet afleveret på henholdsvis Hvidovre og Egedal Sundhedscenter, hvor det nu er med til at beskytte sygeplejerskerne.

Samtidig er 3D-printerne i Makerspacet på TEC sat i produktion. BUFX, som er et innovativt fabrikationsværksted under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, er nemlig gået i gang med at forsyne sygeplejerskerne på Rigshospitalet med visirer, som laves på 3D-printere. Sygeplejerskerne er taknemmelige for udstyret, så de kan fortsætte med at gøre deres arbejde så sikkert som muligt.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark