Få vores nyheder på mail

TEC og SIF Gruppen indgår partneraftale

Nyhed   •   Nov 11, 2019 14:00 CET

Morten Emborg, direktør for TEC, og Lars Mejlby, administrerende direktør for SIF Gruppen.

SIF Gruppen er en stor virksomhed med mange ansatte, som rådgiver, projekterer, installerer, servicerer og vedligeholder alle typer anlæg inden for el, sikring, teknik og intelligente bygningsinstallationer. De har fokus på kvalitet samt udvikling og uddannelse for at stå endnu stærkere i fremtiden. Som et led i deres strategi om at være førende inden for kompetenceudvikling af ansatte er det hensigten at indgå i tætte partnerskaber med nøje udvalgte uddannelsespartnere.

TEC og SIF Gruppen har et fælles fokus på at højne kvaliteten af uddannelser og fremme kompetenceudviklingen og har derfor indgået en partneraftale. Hermed vil TEC kunne bidrage med viden og relevante kurser og på den måde være med til at sikre, at SIF Gruppens medarbejdere får adgang til kurser, der kan udvikle dem og gøre dem endnu dygtigere.

Ud over efteruddannelse og kompetenceudvikling vil partneraftalen også indebære et endnu tættere samarbejde på lærlingeområdet. Dialog mellem uddannelse og virksomhed giver større mulighed for at udvikle de unge og sikre en høj uddannelseskvalitet.

TEC er stolte over det tætte samarbejde og håber, at begge parter vil få stor glæde af det i fremtiden.