Gå til indhold
TEC tilbyder webinarer

Nyhed -

TEC tilbyder webinarer

TEC kaster sig nu også over webinarer. Vi har høstet en del erfaringer med vores fjernundervisning og vil nu også gerne dele ud af vores viden, der samlet dækker over mere en 30 fag og specialer. Derfor er det nu muligt at deltage i to webinarer:

Rengøring med fokus på COVID-19 – torsdag den 30. april kl. 11.00 - 12.00

TEC, som er landets førende skole indenfor undervisning i rengøring og hygiejne, tilbyder nu et gratis webinar i Rengøring med fokus på COVID-19, hvor du blot efter én times undervisning bliver klædt på med den mest overordnede viden ift., hvordan du gør rent uden at sprede smitten med COVID-19.

Tilmelding til Rengøring med fokus på COVID-19

Digital sikkerhed i virksomheden – torsdag den 30. april kl. 10.30 - 11.00

Michael Weng, Technical Sales Engineer hos Nozomi Networks, vil fortælle om, hvordan man kan øge sin opmærksomhed på virksomhedens digitale sikkerhed.

Tilmelding til Digital sikkerhed i virksomheden

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark