Gå til indhold
Tillykke til årets studenter fra H. C. Ørsted Gymnasiet 2024

Nyhed -

Tillykke til årets studenter fra H. C. Ørsted Gymnasiet 2024


Luften emmede af spænding, lettelse og glæde blandt eleverne fra alle H. C. Ørsted Gymnasiets tre afdelinger i denne uge. I alt har 19 klasser afsluttet deres sidste eksaminer og er nu sprunget ud som stolte studenter.

I Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg har elevernes familier og venner gennem hele ugen stået klar med flag, bobler og kram, og årets allerførste studenter blev ønsket tillykke af gymnasiets tre rektorer. Traditionen tro er studenterne også blevet fejret med huemiddage på alle tre afdelinger.

Fernisering midt i fejring

HTX-eleverne afslutter den sidste eksamen i deres teknikfag. For Asta og Sara betød det, at de kunne runde tre års skolegang af med at fremvise deres eksamensprojekt i tekstilfag. På initiativ af skolens tekstillærer Kim har eleverne haft mulighed for at udstille deres projekter i foyeren på Frederiksberg. Ferniseringen fandt sted onsdag, og aktuelt kan besøgende opleve, hvordan eleverne blandt andet har arbejdet med genanvendelige materialer.

Traditionel Ballerup-boogie woogie

Ballerups borgmester Jesper Würtzen tog også del i fejringen af vores studenter, da han havde inviteret HCØ Ballerup til fejring, dans og bobler på Ballerup Rådhus. Jesper Würtzen holdte en tale, hvor han ønskede studenterne held og lykke på deres videre færd. Torsdagens højdepunkt må dog være, da borgmesteren bød op til dans omkring den store bronzestatue, mens alle grinte, sang og gav den gas til boogie woogie.

Det officielle farvel til HTX-æraen

Fredag den 28. juni og lørdag den 29. juni afholder skolerne dimission, hvorefter klasserne bliver sendt afsted på vogntur. Her fået eleverne overrakt deres eksamensbeviser, og rektorerne holder deres taler med de bedste ønsker for fremtiden, når eleverne derefter skubbes blidt videre ud i sommeren til nye udfordringer og nye kapitler.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark