Få vores nyheder på mail

Uddannelseschefer til TEC

Nyhed   •   Okt 25, 2019 13:22 CEST

Vi søger tre uddannelseschefer til områderne:

  • Mekanik, Transport og Aviation
  • Center for IT
  • El- og Automationscenter

TEC er en erhvervsskole på syv forskellige adresser i København. Med udgangspunkt i en meget ambitiøs strategi er skolen netop nu i gang med en spændende forandringsproces, der også indebærer en organisationsændring.

TEC har identificeret tre afgørende tiltag som forudsætning for succes:

1. Kvalitetsudvikling af TECs samlede uddannelsesudbud

2. En styrkelse af de strategiske alliancer med uddannelsesinstitutioner i hovedstadsregionen og andre relevante institutioner

3. Fortsat fokus på en bæredygtig institutionsdrift

Derudover tænker vi digitalisering i alt, hvad vi gør.

Er du én af tre visionære uddannelseschefer, der gennem synlig ledelse skaber sammenhæng og udvikling, tager medansvar for de samlede strategiske, faglige og pædagogiske målsætninger og samtidig forstår at sætte fokus på ledelsesudvikling, så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Forventningerne til TECs nye uddannelseschefer er beskrevet i job- og personprofilen, som du finder på genitor.dk og tec.dk/profil, hvor du også kan læse meget mere om skolen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Direktør for TEC, Morten Emborg, tlf. 2545 3474, EUD-direktør Tove Svejstrup Christensen, tlf. 2545 3809 eller associeret partner i Genitor, Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.

Ansøgningsfristen udløber den 12. november 2019. Ansøg via linket på genitor.dk

TEC opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Om TEC

TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har fem forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et htx-gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter.