Gå til indhold
Håndværkerforeningens medalje
Håndværkerforeningens medalje

Pressemeddelelse -

16 medaljetagere fra TEC

Når Håndværkerforeningen på tirsdag d. 28. september hylder årets dygtigste nyuddannede håndværkere, er det med 16 medaljetagere fra TEC. Hele 8 af dem kommer fra elektrikeruddannelsen, men ellers er de spredt ud over 8 forskellige uddannelser på TEC.

På TEC er der fokus på at støtte vores særlige talenter – både på deres faglige område, men også hvis de f.eks. dyrker elitesport.

150-årig tradition

Medaljemodtagerne får overrakt enten en sølv- eller bronzemedalje som symbol på en særdeles veludført svendeprøve.

Traditionen med at uddele medaljer går helt tilbage til 1867, og dengang som nu, er målet at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse.

Uddannet hos hovedstadsområdet erhvervsskoler og virksomheder

De unge håndværkere, der får medalje og legater, er indstillet af de københavnske laug, og har taget deres svendeprøve på hovedstadsområdets erhvervsskoler.

Medaljeuddelingen arrangeres i samarbejde med TEC og NEXT Uddannelse København.

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark