Gå til indhold
Streetrace
Streetrace

Pressemeddelelse -

Benzin i blodet på TEC i Hvidovre

På lørdag den 11. september kan du komme til åbent hus – og streetrace.

Det koster kun 50 kr. – billetten kan du købe på dagen. Samtidig kan du komme til åbent hus og møde nogle af vores uddannelser og høre om det sidste nye inden for elbiler.

Racet er 201 meter på tid, og man kan komme direkte ind fra gaden og tilmelde sig mod at købe en licens til 300 kr. Dragracing.dk står for løbet og udstiller også verdens hurtigste eldrevne køretøj. American Car Club Copenhagen holder klubmesterskab og brænder dæk af. Kig også ind i vores retroværksted fra 1935.

Hvis du har fået blod på tanden med at arbejde med biler og køretøjer, kan du besøge vores værksteder og høre om vores mekaniker-, transport- og karrosseriteknikeruddannelser. Du kan få hjælp til at tilmelde dig et uddannelsesforløb.

Går du med planer om efteruddannelse, holder vi seminar: ”Hvor bæredygtige er elbilerne egentlige?” Her har du også mulighed for at se de tilbud, vi har for efteruddannelse inden for elbiler.

Bemærk: TEC Streetrace aflyser løbet ved heldagsregn, da løbet kun kan foregå på tørre veje. Åbent hus og seminaret fortsætter.

Kontakt

Uddannelseschef Per Nørregaard, pn@tec.dk, 2545 3819

Kommunikationschef Morten Bo Berthelsen, mbb@tec.dk, 2545 3607

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark