Gå til indhold
Besøg vores mange uddannelser
Besøg vores mange uddannelser

Pressemeddelelse -

Bliv klar til at vælge uddannelse - besøg TEC

I januar og februar er der mulighed for at opleve TEC og vores mange uddannelsestilbud. Det sker på en række både fysiske og virtuelle arrangementer. 

Det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad uddannelserne handler om og hvordan de er opbygget. Derfor er det vigtig, at indhente så meget information og viden som muligt inden man træffer sin beslutning om uddannelse.

Det bedste du kan gøre er at undersøge uddannelserne, besøge dem og stille spørgsmål. Til de forskellige arrangement kan du tale med lærere og elever på uddannelserne og få en fornemmelse af, hvordan det er at gå på TECs uddannelser.

Besøg 10. klasse, H.C. Ørsteds Gymnasiet, EUX eller TECs erhvervsuddannelser. Vi holder besøgsdage året rundt, informationsaftener og åbent hus i januar og februar - og vi glæder os til at se dig.

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark