Få vores nyheder på mail

H.C. Ørsted Gymnasiet starter nybyggeri i Lyngby

Pressemeddelelse   •   Dec 07, 2017 08:00 CET

Modeltegning af det nye H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby

Det er nu officielt, at H.C. Ørsted Gymnasiet ønsker at bygge et nyt gymnasie på 7.800 m² på Trongårdsarealet i Lyngby.

Gymnasiet skal huse de elever, der lige nu befinder sig i lejede lokaler på DTU. Det nye H.C. Ørsted Gymnasie skal ikke bare tilbyde de bedst mulige rammer for undervisningen og uddannelse, men samtidig en nytolkning af undervisningspraksis og –metode. Vi har nu muligheden for at etablere et gymnasie, som gør læring tilgængelig ved hjælp af selve bygningen og dens arealer, og det vil derved blive et eksempel på fremtidens skolebyggeri.

Det nye gymnasie og dens rum og indretning skal, ud over at levere en attraktiv, opdateret og velfungerende ramme for gymnasiets forskellige undervisningsaktiviteter, også tilbyde attraktive rammer og arbejdsstationer, hvor undervisere og elever kan forberede sig – alene eller sammen med andre.

Projektet udbydes nu i totalentreprise med prækvalifikation, og H.C. Ørsted Gymnasiet er meget spændt på at se, hvem der vil byde ind. Det forventes, at der står et nøglefærdigt byggeri klar i sommeren 2020.

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet med fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.