Gå til indhold
Modeltegning af det nye H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby
Modeltegning af det nye H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby

Pressemeddelelse -

H.C. Ørsted Gymnasiet starter nybyggeri i Lyngby

Det er nu officielt, at H.C. Ørsted Gymnasiet ønsker at bygge et nyt gymnasie på 7.800 m² på Trongårdsarealet i Lyngby.

Gymnasiet skal huse de elever, der lige nu befinder sig i lejede lokaler på DTU. Det nye H.C. Ørsted Gymnasie skal ikke bare tilbyde de bedst mulige rammer for undervisningen og uddannelse, men samtidig en nytolkning af undervisningspraksis og –metode. Vi har nu muligheden for at etablere et gymnasie, som gør læring tilgængelig ved hjælp af selve bygningen og dens arealer, og det vil derved blive et eksempel på fremtidens skolebyggeri.

Det nye gymnasie og dens rum og indretning skal, ud over at levere en attraktiv, opdateret og velfungerende ramme for gymnasiets forskellige undervisningsaktiviteter, også tilbyde attraktive rammer og arbejdsstationer, hvor undervisere og elever kan forberede sig – alene eller sammen med andre.

Projektet udbydes nu i totalentreprise med prækvalifikation, og H.C. Ørsted Gymnasiet er meget spændt på at se, hvem der vil byde ind. Det forventes, at der står et nøglefærdigt byggeri klar i sommeren 2020.

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet med fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark