Gå til indhold
Foto fra Colourbox.
Foto fra Colourbox.

Pressemeddelelse -

Kom til Road Race og prøv kræfter med tohjulet motorsport, hvis du er vild med kværn

TEC i Hvidovre lægger jord til Road Race i forbindelse med årets Race Day lørdag den 21. april kl. 10-14.

Race Day er en fælles åben hus-dag på tværs af Danmarks Motor Unions (DMU) klubber. Her kan du, som er interesseret i motorsport, prøve de tohjulede motorsportsgrene og se om fart, spænding og fællesskab er noget for dig.

Klubben udlåner maskine, beklædning og hjelm og fortæller dig, hvad du skal gøre, så du er i trygge hænder hele vejen igennem. Drenge og piger i alderen 3-100 år er velkomne.

Det eneste du skal gøre er at møde op den 21. april. Så kører det!

Adressen er: 

TEC

Stamholmen 215

2650 Hvidovre

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark