Gå til indhold
Maren Kaadt fastansættes som kommunikationschef hos TEC

Pressemeddelelse -

Maren Kaadt fastansættes som kommunikationschef hos TEC

Siden den 1. november 2023 har Maren Kaadt været konstitueret kommunikationschef og strategisk sparringspartner hos Teknisk Erhvervsskole Center (TEC). Maren har frem til nu været med til at styrke TECs kommunikation og implementere strategiske initiativer, og med virkning fra den 15. juni 2024 er hun nu blevet fastansat i stillingen.

”Maren Kaadt har bidraget til udviklingen af TECs nye strategi "Tag hånd om fremtiden", og hun været med til at sikre stærke resultater og fremdrift i flere nøgleprojekter med fokus på at tiltrække elever til vores uddannelser”, fortæller Morten Emborg, direktør for TEC.

Maren Kaadt har et dybt kendskab til erhvervsuddannelsessektoren, og har mange års erfaring inden for både kommunikation og ledelse. De seneste seks år har Maren været selvstændig, og hendes virksomhed har blandt andet arbejdet med at omsætte strategi til virkelighed for en række forskellige kunder. Hendes tilgang, der kombinerer adfærdsdesign, kommunikation og datadrevet markedsføring, er kommet effektivt i spil hos TEC siden oktober sidste år.

Direktør Morten Emborg udtaler: ”Den måde, som Maren arbejder - helhedsorienteret med data, adfærd og med at skabe sammenhæng på tværs af organisationen - har uden tvivl været med til at styrke vores kommunikationsindsats markant. Jeg er derfor utrolig glad for, at Maren har takket ja til fastansættelsen, så vi kan fortsætte det gode og frugtbare samarbejde og høste gode resultater af en fokuseret kommunikations- og markedsføringsstrategi."

Maren Kaadt siger selv:

"Jeg har gennem mange års godt samarbejde med TEC – først som konsulent, og siden efteråret som konstitueret kommunikationschef – fået dyb indsigt i de udfordringer og potentialer, som TECs nye strategi skal være med til at løse og indfri. Fagligt og personligt glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med direktion, chefgruppe, medarbejdere og elever. Jeg er både stolt over og glad for, at jeg sammen med hele kommunikationsafdelingens dygtige og engagerede kolleger kan fortsætte med at styrke stoltheden blandt både elever og medarbejdere på TEC.

I sin rolle som strategisk sparringspartner for direktionen er det vigtigt for Maren at bidrage til, at TEC arbejder målrettet og datadrevet med at styrke TECs profil og tiltrække endnu flere elever og kursister. Ligesom det er vigtigt for hende at samarbejde med kolleger og andre interessenter for at sikre de bedste rammer for skolens mange elever og kursister.

For yderligere information kontakt venligst:

  • Direktør Morten Emborg via mem@tec.dk
  • Kommunikationschef og strategisk sparringspartner Maren Kaadt via mka@tec.dk


Emner

Kategorier

Regions


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark