Gå til indhold
Direktør Morten Emborg, TEC
Direktør Morten Emborg, TEC

Pressemeddelelse -

TEC får ny direktør

TECs bestyrelse har pr. 1. august 2018 ansat Morten Emborg som ny direktør på TEC. Morten Emborg har været konstitueret direktør siden 1. marts og tiltræder nu permanent som direktør for TEC.

Morten har tidligere haft en karriere i den private sektor inden for primært HR – og har før sin tiltrædelse som vicedirektør på TEC den 1. august 2014, været uddannelsesdirektør på ZBC. Morten er 55 år, bor på Stevns og har en HA, HD og MBA.

TECs bestyrelsesformand, Henrik Tofteng, udtaler:

”Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Morten. Morten har i stort omfang medvirket til den udvikling, som TEC har været igennem de sidste fire år. Det er derfor naturligt, at Morten fortsat sikrer den strategiske udvikling af TEC i et tæt samarbejde med skolens bestyrelse.

Morten har vist – både som vicedirektør og som konstitueret direktør - at han, parallelt med udviklingen af skolen, kan sikre en stabil drift og skabe retning for skolens ledere og medarbejdere. Med Mortens erfaring med strategisk ledelse er vi derfor ikke i tvivl om, at Morten har den rette profil til at lede TEC, sikre den fortsatte stabile drift, sikre at TECs overordnede strategi eksekveres samt skabe fremdrift og resultater, herunder styrke kvaliteten i TECs uddannelser.”

”Jeg glæder mig vildt meget til opgaven”, udtaler Morten – og fortsætter: ”Men det er også med stor respekt og ydmyghed, at jeg har sagt ja til jobbet. Det er et stort ansvar, og vi har fortsat en del udfordringer vi skal løse, førend vi er i mål med vores ambition om at være virksomhedernes og de unges førstevalg. Det gør vi bl.a. ved fortsat at fokusere på vores indsatser omkring vækst, fastholdelse og trivsel.

Overordnet skal vi fortsat sikre kvaliteten i alle vores uddannelser og aktiviteter, vi skal udvikle strategiske samarbejder med andre skoler, og vi skal drive TEC effektivt under de konstante ændrede rammevilkår.”

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark