Gå til indhold
TEC på Frederiksberg lægger hus til valgdebat om grøn omstilling – mød de lokale kandidater!

Pressemeddelelse -

TEC på Frederiksberg lægger hus til valgdebat om grøn omstilling – mød de lokale kandidater!

10. november kl. 17.00 kan du komme til en festlig valgdebat på erhvervsskolen TEC og høre mere om, hvad de lokale kandidater på Frederiksberg vil gøre for at sikre den grønne omstilling på Frederiksberg. Hvad er fx uddannelsernes rolle, og hvordan kan virksomhederne og kommunen sammen gøre en forskel?

”Som en stor skole på Frederiksberg med tekniske ungdomsuddannelser, så har vi tænkt, at det er naturligt, at vi sætter scenen for en valgdebat, hvor fokus er på grøn omstilling. De tekniske uddannelser er jo netop én af nøglerne til en mere grøn fremtid. Desuden viser undersøgelser, at klima og grøn energi er det vigtigste politiske emne for unge mellem 16 og 25 år. Debatpanelet kommer dog helt sikkert rundt om en lang række andre emner, som også er relevante for borgerne på Frederiksberg. Vi har rammerne for at samle mange og dermed vil vi gerne bidrage til den kommende valgkamp med en spændende valgdebat,” udtaler Kirsten Eskildsen, sekretariatschef på TEC.

Dørene åbner kl. 16.30 den 10. november for alle interesserede borgere, virksomheder, ansatte og naturligvis elever. TEC byder på lidt mad og drikke, og vil afvikle en festlig valgdebat med et veloplagt debatpanel med kandidater fra Frederiksberg Kommune.

Det hele foregår i aulaen på TEC, Stæhr Johansensvej 7, Frederiksberg.

Der er tilmelding her 

Du kan møde kandidaterne:

  • Anders Storgaard – Konservative Folkeparti
  • Freja Møller Fokdal – Radikale Venstre
  • Daniel Panduro – Enhedslisten
  • Martin Voergaard – Venstre
  • Christian Bülow – Dansk Folkeparti
  • Malte Mathies Løcke – Socialdemokratiet

Moderator for debatten er journalist Jeppe Søe.

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark