Få vores nyheder på mail

Sammenlægning af IT Center Nord og Eniga it-service

Pressemeddelelse   •   Dec 21, 2017 11:40 CET

Bestyrelserne samt styregrupperne i de to administrative fællesskaber har besluttet at sammenlægge IT Center Nord og Eniga it-service pr. 1. januar 2018 med værtskab hos TECHCOLLEGE i Aalborg. Det fremtidige administrative fællesskab vil have tilstedeværelse i både København og Aalborg.

De danske ungdomsuddannelser har brug for at kunne gøre mere for færre midler. Med introduktionen af administrative fællesskaber har det været ambitionen, at skolerne skulle reducere omkostningerne på it-området og samtidig øge kvaliteten af itindsatsen. 

Der er en eksplosiv tilvækst af digitale løsninger på undervisningsområdet, og skolerne oplever samtidig en massiv digitalisering inden for de administrative processer, læringssystemer, arbejdsgange, tiltræknings- og fastholdelsesindsatser. 

Med sammenlægningen af Eniga it-service og IT Center Nord vil partnerne nyde gevinsten af IT Center Nords effektive driftsmodel og Enigas it-service ambitiøse tilgang til projekter og pædagogisk it.

Efter sammenlægningen vil det nye administrative fællesskab være kendetegnet ved et bredt serviceudbud, dækning af hele landet og alle ungdomsuddannelser samt priseffektivitet.

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.