Gå til indhold
Byggeri af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby.
Byggeri af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby.

Nyhed -

Byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby er nået langt

Det er ikke alt, der har været lukket ned under COVID-19. Byggeriet af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby er fortsat, og vi er kommet langt.

Selve råhuset er færdigt, og vi arbejder nu på at gøre facaderne færdige. Det sidste bliver montage af aluminiumstænger, som bliver det særlige kendetegn ved denne bygning, da det var H.C. Ørsted, der fremstillede aluminium for første gang nogen sinde. 

Herudover opsættes der gipsvægge i stor stil indvendigt, og der monteres føringsveje til alle vores installationer fsva. VVS, ventilation, el osv.

Vi forventer at have bygningen indflytningsklar i november, hvor elever og undervisere i Lyngby kan forlade de lejede lokaler på DTU. Det 8000 m2 store gymnasie vil kunne rumme ti spor (ca. 30 klasser) og bliver et anderledes og utraditionelt gymnasie, hvor der leges med former og ruminddeling.

Byggeriet er allerede blevet hædret med den prestigefyldte internationale arkitekturpris ICONIC AWARDS 2018, hvor det vandt i kategorien ’Innovative Architecture – best of best’ foran en række internationale projekter.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark