Gå til indhold
​Josefine Wivel Vartiainen, elev på H.C. Ørsted Gymnasiet.
​Josefine Wivel Vartiainen, elev på H.C. Ørsted Gymnasiet.

Nyhed -

​Elev fra H.C. Ørsted Gymnasiet vinder Unge Forskere

Josefine Wivel Vartiainen, som går på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby, har deltaget i konkurrencen Unge Forskere med projektet Intelligent Plaster, som skal optimere den psykiatriske behandling af panikangst. Her vandt hun i kategorien Life Science og fik en masse rosende ord af juryen.

Samtidig er Josefine udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i Science i Spanien til september, og hun skal også deltage i konkurrencen Unge Forskere i Kina i marts 2021.

Og som om det ikke er imponerende nok, har Josefine også formået at slå rekorden for flest vundne sponsorpræmier, da hun vandt fem ud af de i alt 11 præmier. Hun har blandt andet vundet muligheden for at deltage i The Stockholm International Youth Science Seminar, hvor hun både får en plads ved Nobelprisoverrækkelsen og også skal fremlægge sit eget forskningsprojekt.

Stort tillykke til Josefine og held og lykke ved de videre konkurrencer!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark