Få vores nyheder på mail

H.C. Ørsted Gymnasiet inviterer til virtuelt åbent hus i januar

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2021 15:08 CET

Normalt slår H.C. Ørsted Gymnasiet dørene op til åbent hus-arrangementer for unge mennesker i folkeskolen og deres forældre. Arrangementerne plejer at byde på rektor og elever, der fortæller om gymnasiet, rundvisning i værksteder og laboratorier, snak med underviserne om studieretninger og fag, kig på de andre måske kommende klassekammerater - og frem for alt stemning. 

Nu er vi i den situation, at vi pga. COVID-19 ikke kan holde de klassiske åbent hus-arrangementer. Så i stedet har vi planlagt virtuelt åbent hus, der spejler det, man ville opleve til et traditionelt, fysisk åbent hus-arrangement. 

Her vil de unge og deres forældre kunne opleve H.C. Ørsted Gymnasiets tre forskellige afdelinger i Lyngby, Ballerup og på Frederiksberg med rektors tale, og vores dygtige undervisere og elever vil fortælle om skolen og studieretningerne. Endelig er der mulighed for at chatte med en studievejleder. 

På H.C. Ørsted Gymnasiet håber vi, at deltagerne kan fornemme den gode stemning på vores gymnasium, når man i år deltager i åbent hus virtuelt.

Der er tilmelding her: Åbent hus på H.C. Ørsted Gymnasiet, så det er bare at sætte sig til rette - gerne ung og forælder sammen - med en god kop kaffe, sodavand og chips, eller hvad der skal til, foran computeren og blive inspireret til en snak om mulighederne efter folkeskolen.

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.