Gå til indhold
H.C. Ørsted Gymnasiet inviterer til virtuelt åbent hus i januar

Pressemeddelelse -

H.C. Ørsted Gymnasiet inviterer til virtuelt åbent hus i januar

Normalt slår H.C. Ørsted Gymnasiet dørene op til åbent hus-arrangementer for unge mennesker i folkeskolen og deres forældre. Arrangementerne plejer at byde på rektor og elever, der fortæller om gymnasiet, rundvisning i værksteder og laboratorier, snak med underviserne om studieretninger og fag, kig på de andre måske kommende klassekammerater - og frem for alt stemning. 

Nu er vi i den situation, at vi pga. COVID-19 ikke kan holde de klassiske åbent hus-arrangementer. Så i stedet har vi planlagt virtuelt åbent hus, der spejler det, man ville opleve til et traditionelt, fysisk åbent hus-arrangement. 

Her vil de unge og deres forældre kunne opleve H.C. Ørsted Gymnasiets tre forskellige afdelinger i Lyngby, Ballerup og på Frederiksberg med rektors tale, og vores dygtige undervisere og elever vil fortælle om skolen og studieretningerne. Endelig er der mulighed for at chatte med en studievejleder. 

På H.C. Ørsted Gymnasiet håber vi, at deltagerne kan fornemme den gode stemning på vores gymnasium, når man i år deltager i åbent hus virtuelt.

Der er tilmelding her: Åbent hus på H.C. Ørsted Gymnasiet, så det er bare at sætte sig til rette - gerne ung og forælder sammen - med en god kop kaffe, sodavand og chips, eller hvad der skal til, foran computeren og blive inspireret til en snak om mulighederne efter folkeskolen.

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark