Gå til indhold
Faglærer Anne-Marie Lyster Riis.
Faglærer Anne-Marie Lyster Riis.

Nyhed -

Faglærer Anne-Marie Lyster Riis præmieres for projekt om dannelse

Faglærer Anne-Marie Lyster Riis præmieres for ét af landets bedste afgangsprojekter på Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik (DEP): ’Dannelse til skiltetekniker’.

Bedømmelsesudvalget for årets DEP-afgangsprojekt har indstillet Anne-Marie til at modtage 2. præmien. Det er lidt af en præstation, Anne-Marie har begået. Der bliver nemlig skrevet mange DEP-opgaver årligt, så er det ganske imponerende. Emnet, som Anne-Marie har valgt at beskæftige sig med i afgangsprojektet, er yderst relevant. Ikke blot for skilteteknikeruddannelsen, men for alle erhvervsuddannelser.

Det er ikke blot en papirtiger, Anne-Marie har begået. Hun praktiserer i stor stil sin viden og erkendelser i praksis på skilteteknikeruddannelsen på TEC og deler gerne ud af sine erfaringer og viden inden for emnet.

Prisen overrækkes den 12. november af Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Årets vindere 2019

Diplomuddannelse i Erhvervspædagogik

Uddannelsen henvender sig til undervisere på erhvervsskoler, der ønsker at udvikle og kvalificere sin undervisning, og til dem, der ønsker at kvalificere dig til arbejdet som underviser på en erhvervsrettet uddannelse.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark