Gå til indhold
Automatikteknikerelev Carl Andersen er mødt ind på TEC for første gang.
Automatikteknikerelev Carl Andersen er mødt ind på TEC for første gang.

Nyhed -

Første fysiske undervisningsdag for nogle elever

I dag er en lang række af vores elever endelig tilbage på skolen, og for nogle elever byder dagen på deres første fysiske undervisning.

Én af de elever er Carl Andersen, som begyndte på uddannelsen til automatiktekniker for en måneds tid siden og indtil nu kun har haft virtuel undervisning. DR var en tur forbi TEC i morges, hvor de snakkede med Carl om hans første praktiske skoledag på TEC.

Carl er glad for at være på skolen og for at kunne møde sin underviser og sine klassekammerater i virkeligheden, og han glæder sig over, at undervisningen nu bliver mere praktisk orienteret. Erhvervsuddannelser har en unik balance mellem teori og praksis, og her er uddannelsen til automatiktekniker ingen undtagelse. Selvom det har været godt at kunne lære noget af teorien hjemmefra, kan det derfor ikke erstatte fysisk undervisning, hvor man sidder med arbejdet mellem hænderne.

Carl fortæller også, at han føler sig tryg ved at være på skolen. Retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger bliver taget seriøst, der er sprit ved indgangen til skolen og i alle klasselokaler, og alle på skolen sørger for at passe på hinanden.

På TEC er vi glade for, at de fleste elever og lærere er tilbage på skolen!

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark