Få vores nyheder på mail

Første fysiske undervisningsdag for nogle elever

Nyhed   •   Maj 18, 2020 15:25 CEST

Automatikteknikerelev Carl Andersen er mødt ind på TEC for første gang.

I dag er en lang række af vores elever endelig tilbage på skolen, og for nogle elever byder dagen på deres første fysiske undervisning.

Én af de elever er Carl Andersen, som begyndte på uddannelsen til automatiktekniker for en måneds tid siden og indtil nu kun har haft virtuel undervisning. DR var en tur forbi TEC i morges, hvor de snakkede med Carl om hans første praktiske skoledag på TEC.

Carl er glad for at være på skolen og for at kunne møde sin underviser og sine klassekammerater i virkeligheden, og han glæder sig over, at undervisningen nu bliver mere praktisk orienteret. Erhvervsuddannelser har en unik balance mellem teori og praksis, og her er uddannelsen til automatiktekniker ingen undtagelse. Selvom det har været godt at kunne lære noget af teorien hjemmefra, kan det derfor ikke erstatte fysisk undervisning, hvor man sidder med arbejdet mellem hænderne.

Carl fortæller også, at han føler sig tryg ved at være på skolen. Retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger bliver taget seriøst, der er sprit ved indgangen til skolen og i alle klasselokaler, og alle på skolen sørger for at passe på hinanden.

På TEC er vi glade for, at de fleste elever og lærere er tilbage på skolen!