Gå til indhold
Første student midt i corona-krisen

Nyhed -

Første student midt i corona-krisen

Vi fejrer, på behørig afstand selvfølgelig, at Jonas er blevet VVS EUX-student på trods af corona-situationen og den medfølgende skole-nedlukning.

Jonas nåede heldigvis lige netop at lave sin svendeprøve, inden Danmark lukkede ned. Og i dag har han så været til virtuel studentereksamen, hvor lærere og censor eksaminerede ham hjemmefra. En tilsynsførende var med ham på skolen for at sikre, at alt gik efter bogen, og at Jonas havde de bedste muligheder under disse nye og udfordrende forudsætninger. Som det sig hør og bør havde Jonas taget sin mor med, så hun stolt kunne få lov til at give ham studenterhuen på.
Jonas har sidste uddannelsesdag i dag og skal senere ud i virksomheden og have sit svendebrev. Så har han både svendebrev og studentereksamen = EUX. Stort tillykke til Jonas – godt gået!

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark