Gå til indhold
Jeppe og Mads er de første elektrikere, der er blevet udlært på den nye elektrikeruddannelse.
Jeppe og Mads er de første elektrikere, der er blevet udlært på den nye elektrikeruddannelse.

Nyhed -

Landets første elektrikere udlært på den nye elektrikeruddannelse

Den nye elektrikeruddannelse blev lanceret i august 2015. Som de første i landet har Mads Kirud og Jeppe Hykkelbjerg Kristensen fra TEC nu gennemført uddannelsen.

Der er særlig god grund til at være ekstra stolt. Mads Kirud fra Enco A/S – EL og Jeppe Hykkelbjerg Kristensen fra Jens Byskov A/S kan ikke blot se frem til at modtage deres svendebrev i januar, når de afslutter deres læretid. De har også som de første gennemført de 3 uger, som den nye svendeprøve varer på den nye elektrikeruddannelse.

Innovative kompetencer, kompleksitet og tidsstyring
Den nye svendeprøve er kort og intens og stiller høje krav til elevernes innovative kompetencer. I bedømmelsen er der i den nye prøveform et særligt fokus på elevernes forståelse for, hvordan man udvikler, kvalificerer og fører optimale løsninger ud i livet, samtidig med at eleverne bliver vurderet ud fra opgaveløsningens kompleksitet og evne til at strukturere og udnytte tiden.

"Der er på ingen måde plads til at spilde tiden", forklarer Jeppe og Mads om den nye svendeprøve. Deres bedste råd til de næste, der skal igennem den nye svendeprøve er: ”Begræns jer. Tænk detaljeret og hold fokus på det tekniske”.

Næste omgang svendeprøver på elektrikeruddannelsen, starter op i uge 2 i det nye år. Vi ønsker Jeppe og Mads stort tillykke og held og lykke til alle dem, der skal til svendeprøver i 2018.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark