Gå til indhold
ML-Prisen 2020.
ML-Prisen 2020.

Nyhed -

Metalindustriens Lærlingepris overrakt til klejnsmed og flytekniker fra TEC

Klejnsmed Casper Dahl Fuglsang og flymekaniker Andreas Skourup Møller Jensen fra TEC var blandt prismodtagerne, da Metalindustriens Lærlingepris i fredags blev uddelt til 25 dygtige lærlinge.

For at komme i betragtning til prisen skal lærlingen være indstillet både af erhvervsskolen og praktikvirksomheden. Lærlingen skal desuden have udmærket sig med et 12-tal til svendeprøven, have stort faglig overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidst og være en god kammerat og kollega på arbejdspladsen. I alt var 225 nyudlærte svende blevet indstillet til prisen.

En pris med traditioner - overrakt på en ny måde

Det er 18. gang, prisen uddeles, og dagen er altid en festlig begivenhed for både prismodtagere, virksomheder, faglærere og familier. For organisationerne bag prisen, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne, er det ligeledes en glædelig begivenhed, hvor de sammen med Industriens Uddannelser fejrer metalindustriens nyuddannede talenter.

De seneste seks år er ML-Prisen blevet uddelt i Dronningesalen i Det Kongelige Bibliotek. Hver af de 25 prismodtagere har haft mulighed for at invitere op til tre gæster med. Men sådan blev det ikke i år, da ML-Prisen blev uddelt den 2. oktober.

Forsamlingsforbuddet, som følge af COVID-19-situationen, betyder, at prismodtagerne i år ikke måtte have gæster med. De indbudte til ML-Prisen 2020 var derfor de 25 prismodtagere, talere samt arrangører. Familie, venner, faglærere og virksomhedsrepræsentanter med flere måtte nøjes med at følge arrangementet på Facebook, hvor Industriens Uddannelser sendte live fra talerne og selve prisoverrækkelsen.

Talerne var Kasper Palm, forbundssekretær, Dansk Metal, og formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI), Pernille Rosenkrantz-Theil, Børne- og undervisningsminister og Lone Folmer Berthelsen, Underdirektør, Dansk Industri, og næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI).

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark