Gå til indhold
Børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune, Jesper Christensen, direktør for TEC, Morten Emborg og skoleelever.
Børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune, Jesper Christensen, direktør for TEC, Morten Emborg og skoleelever.

Nyhed -

​Officiel åbning af e-sportcenter og makerspace på TEC

På TEC på Frederiksberg er der nu åbnet et e-sportcenter, der gør det muligt for børn og unge at dyrke deres interesse for forskellige computerspil sammen med andre unge.

E-sportcentret er skabt i samarbejde med Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Københavns Kommune, og der er samtidig også etableret et makerspace, som er et moderne åbent værksted, der både rummer de nyeste teknologier såsom 3D-printere og laserskærere og mere traditionelle værktøjer. Her får de ældste folkeskoleelever mulighed for at snuse til en erhvervsuddannelse og samtidig få styrket deres teknologiforståelse.

Til åbningen var Københavns børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen til stede, og han kunne se til, mens elever fra Katrinedal Skole byggede en højtaler fra bunden med hjælp og vejledning fra TECs elever.

Vi er glade for samarbejdet, som skal være med til at bygge bro mellem folkeskole og erhvervsuddannelse og gøre de unge mere oplyste om deres muligheder, før de skal vælge uddannelse.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark