Gå til indhold
Online speeddating på datauddannelsen

Nyhed -

Online speeddating på datauddannelsen

Vi har længe haft stor succes med at afholde ”speeddating” på vores IT/datauddannelser, hvor virksomheder og elever kan møde hinanden for at se, om de er et godt match i forhold til elevplads. Denne gang afprøvede vi et nyt format og holdt det online med stor succes.

To virksomheder og 12 elever deltog i arrangementet, der fik rosende ord med på vejen fra Morten Dahl, der er IT-driftschef hos CURAit:

”Den digitale karriereplatform fungerede rigtig godt både med opkobling, lyd og video. Den hurtige kommunikationsform var fin til formålet, hvor der var rig mulighed for at få en god snak med lærlingene one-to-one, samtidig med at jeg fik sat ansigt på dem. Det er jeg klar på at gøre igen.”

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark