Gå til indhold
🌟 Tag det nye år med storm: Udforsk TECs mange spændende uddannelser i 2024! 🚀

Nyhed -

🌟 Tag det nye år med storm: Udforsk TECs mange spændende uddannelser i 2024! 🚀


Et splinternyt år er lige om hjørnet - et nyt kapitel fyldt med uendelige muligheder og spændende oplevelser. Måske er din kalender endnu ret tom for aftaler – og her får du lidt ideer til, hvad du kunne sætte X ved i det nye år.

🗓️ Klar, parat, skriv i din splinternye kalender!

Der er næsten ikke noget som at sætte kryds i kalenderen, hvis man skal noget godt, og i 2024 venter TEC og vores uddannelsesområder på at imod dig med åbne arme.

Klik for at se datoer for åbent hus og besøgsdage – og naturligvis for at se mere om vores mange forskellige uddannelser!

Uanset om du drømmer om at fordybe dig i teknologiens verden, udforske eller blive endnu dygtigere til spændende håndværksfag eller få mere viden om, hvordan du kan være med til at forme fremtiden gennem bæredygtige løsninger - ja, så har TEC den perfekte erhvervsuddannelse eller efteruddannelse til dig.

💡 Opdag dine passioner og skab din egen vej

I det kommende år opfordrer vi dig til at mærke rigtig godt efter, hvad det er, du brænder for – og så forfølge din drøm. På TEC fordyber vi os i teknologi, håndværk og innovation – dét brænder vi for at fortælle mere om og lære fra os. Så kom på besøg og gå på opdagelse blandt vores spændende uddannelser og find nøglen til din personlige og professionelle succes.

🎓 En verden af muligheder venter på dig

Fra avanceret teknologi og anvendelsesorienteret undervisning til praktisk udformning og bæredygtig udvikling - vores uddannelser åbner dørene til en verden af muligheder.

🌐 Bliv en del af vores dynamiske fællesskab

Mens du dykker ned i din uddannelse, vil du også blive en del af vores pulserende og støttende fællesskab. Sammen skaber vi ikke kun viden, men også minder og venskaber for livet. H.C. Ørsted Gymnasiet. HTX gymnasier i København | TEC

Så lad os sammen gøre 2024 til året, hvor drømme bliver til virkelighed! Vi glæder os til at byde dig velkommen på TEC og se, hvordan du vil forme din egen unikke rejse.

Godt nytår
- vi ses! 🚀✨

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark