Gå til indhold
TEC lukker fredag pga. coronavirus

Nyhed -

TEC lukker fredag pga. coronavirus

I forlængelse af regeringens pressemøde om coronavirus-situationen onsdag den 11. marts 2020 kl. 20.30 lukker TEC de fysiske bygninger fredag den 13. marts 2020 og de følgende 14 dage.

Elever og kursister opfordres til at blive hjemme allerede torsdag, og det forventes ikke, at vi kan gennemføre normal undervisning fra torsdag, selv om nogle elever og kursister dukker op. Der gives ikke fravær.

Vi opfordrer generelt medarbejdere til at blive hjemme fra torsdag, og de skal følge med på deres mail om yderligere info eller kontakte nærmeste leder.

De næste to uger kommer til at stille store krav til os på TEC i forhold til nye samarbejdsformer, og vi forbereder mere information og vejledning til vores elever, kursister, virksomheder og ansatte.

Skolen vil i et vist omfang være bemandet med chefer og ledere i de kommende dage, så vi kan få overblik og guide medarbejdere og elever.

Alle med forbindelse til TEC opfordres til at følge med dagligt på mail, intra, teams, Lectio, uddata og tec.dk.

Med venlig hilsen

TEC

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark