Gå til indhold
Elektrikerelev Emil Koustrup Eigenbrod og statsminister Mette Frederiksen.
Elektrikerelev Emil Koustrup Eigenbrod og statsminister Mette Frederiksen.

Pressemeddelelse -

Danmarks bedste lastvognsmekaniker, elektriker og vvs-energispecialist

Mathias Erforth Hinrichsen, Emil Eigenbrod og Lucas Barkow fra TEC satte trumf på DM i Skills 2020 og er blevet Danmarksmestre i deres fag.

Træning, evner, fokus og vilje - det hele gik op i en højere enhed for Mathias, Emil og Lucas. De var oppe mod landets dygtigste elever i tekniske øvelser på højt niveau og blev til sidst kåret som Danmarks bedste elever.

Det kræver skills at tage en erhvervsuddannelse, og det er Mathias, Emil og Lucas beviser på! 

TECs vindere

Elektriker: Emil Koustrup Eigenbrod fra Søborg er i lære hos SIF-Gruppen

Lastvognsmekaniker: Mathias Erforth Hinrichsen fra Roskilde er i lære hos Vognmandsforretning Mogens Jensen A/S

Vvs-energispecialist: Lucas Barkow fra Hvidovre er i lære hos Jagtvejens VVS ApS

Fejring på Københavns Rådhus onsdag d. 22. januar

Onsdag d. 22. januar kl. 16 bliver i alt seks vindere fra de københavnske erhvervsskoler fejret på Københavns Rådhus med rådhuspandekager, medaljer og borgmestertale.

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene er udtaget på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover er det en mulighed for de besøgende skoleelever at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark