Gå til indhold
Lucas vandt regionsmesterskabet og er nu klar til DM i Skills.
Lucas vandt regionsmesterskabet og er nu klar til DM i Skills.

Pressemeddelelse -

Endnu en TEC-elev er klar til DM!

Regionsmesterskabet for VVS- og energispecialister er blevet afholdt, og efter en tæt konkurrence blev vinderen Lucas Barkow, der er i lære hos Jagtvejens VVS ApS og elev på TEC. Han skal dermed konkurrere om titlen som Danmarks bedste, når DM i Skills afholdes 16.-18. januar i Bella Center København.

Særlig taktik
Sejren kom i hus efter to dages hård konkurrence på TEC med hårdlodning, bukning af rør, opsætning af radiator, samtidig med at en masse mål skulle overholdes. Lucas kunne godt mærke tidspresset undervejs, men han formåede at bevare roen med en bestemt taktik:

”Jeg starter med det, jeg er bedst til, så jeg er sikker på at få en god start, for hvis man får en dårlig start, bliver resten af arbejdet påvirket af det.” På den måde sørgede han for at arbejde hurtigt og effektivt fra begyndelsen, så han undgik at blive for presset til sidst. Det er en taktik, som han vil træne videre med, og som forhåbentlig også kan komme ham til hjælp til DM i Skills.

Forberedelse til svendeprøve
Da Lucas meldte sig til, havde han ikke spekuleret på, hvor langt han ville nå. Han valgte at melde sig til, fordi hans lærer sagde, at det ville være en fordel til svendeprøven at have erfaring med at præstere under pres. Derfor blev han også både overrasket og glad, da han fik at vide, at han havde vundet.

2. pladsen gik til Mikkel Dige, der også er elev på TEC og i lære hos Dige VVS.

Vi ønsker Lucas stort tillykke med den flotte præstation, og vi håber, at taktikken virker lige så godt til DM!

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark