Gå til indhold
Medaljefest på Københavns Rådhus
Medaljefest på Københavns Rådhus

Pressemeddelelse -

Mild regn af medaljer og legater - 24 medaljer og 7 legater til nyudlærte fra TEC

Den 10. maj var der medaljefest i Håndværkerforeningen, hvor de bedste nyuddannede håndværkere blev hyldet under overværelse af H.M. Dronning Margrethe.

Til medaljefesten bliver der uddelt to forskellige medaljer, samt en række legater.

20 nyudlærte svende fra TEC fik Håndværkerforeningens medalje. Medaljen er i sølv eller bronze kan tildeles en håndværkersvend, der har gennemført en særdeles veludført svendeprøve. Det er de faglige håndværkslaug, der indstiller deres dygtigste nyuddannede svende til Håndværkerforeningens medalje.

Fire fik den Massmannske Medalje, der uddeles af De Massmannske Søndagsskolers Fond, som blev oprettet af N.H. Massmann. Medaljen kan tildeles til elever, som en anerkendelse af flid og godt kammeratskab. Derfor er det faglærerne på TEC og NEXT Uddannelse København, der indstiller elever til medaljen.

Endelig fik 7 af de nyudlærte TECs rejselegat.

Se alle medalje- og legatmodtagerne

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark