Gå til indhold
​Politikerne vil spare på erhvervsuddannelserne for at få mere politi på gaden

Pressemeddelelse -

​Politikerne vil spare på erhvervsuddannelserne for at få mere politi på gaden

Når man fratager erhvervsuddannelserne at gøre opmærksom på sig selv ved specifikt at gå efter markedsføring, så bytter man betjente for håndværkere.

Det giver ikke mening at på strandhugst i budgettet til information, kommunikation og markedsføring på erhvervsskoler som bytte for flere politifolk. Det bør adskilles, så flere unge mennesker fortsat kan stifte bekendtskab med erhvervsuddannelserne.

I den politiske aftale om erhvervsuddannelserne fra 2015 nævnes der specifikt, at erhvervsuddannelserne skal øge deres markedsandele betydeligt. Dette opnås kun ved at være i dialog med de unge mennesker og invitere dem inden for – det er netop hvad markedsføring bruges til på erhvervsskolerne, fx via introforløb, besøgsdage, uddannelsesmesser mv.

Ja, så det er alvorligt, for det handler ikke om busreklamer og glitterpapir, men om at rekruttere unge mennesker til tømrervirksomheden, el-virksomheden, it-virksomheden, produktionsvirksomheden - alle virksomheder, der skaber værdi til vores samfund.

Related links

Emner

Tags


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark