Gå til indhold
De tre vindere ved det sjællandske regionsmesterskab for personvognsmekanikere.
De tre vindere ved det sjællandske regionsmesterskab for personvognsmekanikere.

Pressemeddelelse -

Rasmus fra TEC er Sjællands bedste personvognsmekaniker

Den 16.-18. januar 2020 samles landets bedste lærlinge inden for en lang række fag for at deltage ved DM i Skills i Bella Center København. I sidste uge konkurrerede de sjællandske personvognsmekanikere om muligheden for at deltage. Rasmus Muff Storm, der er elev på TEC og i lære hos Henrik Wessel, kunne til sidst stille sig øverst på podiet.

Patrick Møller, der er elev på UNord og i lære hos Bilforum Nordsjælland, kom på 2. pladsen, mens 3. pladsen gik til Mathias Vestergaard Storm fra EUC Sjælland, der er lærling hos Kildebrønde Auto. De arbejdede alle tre yderst koncentreret med opgaven, og nu kan de glæde sig over at have kvalificeret sig til DM i Skills.

Træningen er det vigtigste
Udover at skrue på biler, når han er på arbejde, er det også noget Rasmus nyder at gøre i sin fritid. Han køber fede men faldefærdige biler, som han går og roder med. Han er lige blevet færdig med en BMW, som han har arbejdet på siden januar. Den krævede rust- og malerarbejde og også en del mekanisk arbejde. Det har været god træning, og heldigvis har Rasmus en svend, som er klar til at hjælpe, hvis der er problemer, som han ikke selv kan løse.

For Rasmus er det bedste ved at være med ved DM i Skills, at han får ny viden og bliver dygtigere til sit fag. Derfor glæder han sig også mindst lige så meget til den intensive træning, han skal i gang med op til DM i Skills, som han gør til selve konkurrencen.

Fra gymnasie til mekaniker
Inden Rasmus begyndte sin uddannelse som personvognsmekaniker, var han en tur forbi både HHX og HTX. Han fandt dog ud af, at gymnasiet ikke var det rigtige for ham, så han måtte finde ud af, hvad han skulle i stedet for. Han havde hørt, at det var sjovt at være mekaniker, og det tiltalte ham især, at der er plads til humor på arbejdspladsen. Derfor begyndte han på uddannelsen til personvognsmekaniker, og noget kunne tyde på, at det var det helt rigtige valg. 

Emner


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark