Få vores nyheder på mail

Storstilet byggeprojekt på TEC

Pressemeddelelse   •   Jun 26, 2020 14:18 CEST

Billedet er af TECs matrikel i Ballerup, som nu bliver sat til salg.

Danmark har brug for dygtige håndværkere, og søgningen til erhvervsuddannelserne er ikke tilfredsstillende. Samtidig er det mange steder tilfældet, som man forleden kunne læse i Politiken, at erhvervsskolerne halter bagefter, når det gælder renovering og udvikling af bygninger og studiemiljø.

Det vil TEC lave om på, og derfor skaber vi nu bedre fysiske rammer for vores erhvervsuddannelser i de kommende år, så de bliver sat tydeligere på landkortet som moderne og attraktive uddannelser.

”Når vi skaber bedre fysiske rammer og udvikler vores studiemiljø, er vi overbeviste om, at vi får flere og mere tilfredse elever,” udtaler direktør Morten Emborg.

TEC går nu i gang med en større udvikling af bygningsmassen. Det betyder, at TEC sætter sine bygninger og areal i Ballerup til salg og opstarter projekter med at bygge nyt.

I Ballerup bliver der tale om nybygning og leje af faciliteter tæt ved stationen, der både skal huse vores gymnasium og erhvervsuddannelser.

På vores adresser i Hvidovre og Gladsaxe kommer der tilbygning af nye lokaler og faciliteter, som skaber rammer for et godt studiemiljø.

På Frederiksberg udvikler vi vores campusområde i samarbejde med det kommende Start-up City, som samtidig styrker vores innovation.

Tidsplanen strækker sig over de kommende år, og TEC forventer, at det hele er indflytningsklar i løbet af 2023.

Kontaktinformation

Direktør Morten Emborg, 25 45 34 74, mem@tec.dk

Kommunikationschef Morten Bo Berthelsen, 25 45 36 07, mbb@tec.dk

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.