Gå til indhold
Modeltegning af det nye H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby
Modeltegning af det nye H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby

Pressemeddelelse -

Udbud på nyt byggeri til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

H.C. Ørsted Gymnasiet er i gang med alle de forberedende øvelser, der skal til, inden byggeriet af et nyt gymnasie på Trongårdsarealet i Lyngby kan gå i gang. I den forbindelse har projektet den sidste måneds tid været udbudt i totalentreprise, og fem entreprenører er blevet prækvalificeret til at komme med skitseforslag senest den 23. februar.

Udvalgte entreprenører:

5E Byg

Anker Hansen & Co.

BAM Danmark

CG Jensen

Skjøde


Votering ultimo februar

På H.C. Ørsted Gymnasiet glæder vi os meget til at se projektforslagene. En bedømmelseskomité bestående af lige dele folk fra TEC og lige dele eksterne interessenter vil vurdere de indkomne skitser i forhold til arkitektur og funktion ultimo februar.

Nytolkning af undervisningspraksis og –metode

Det nye gymnasie skal huse de elever, der lige nu befinder sig i lejede lokaler på DTU. Det nye H.C. Ørsted Gymnasie skal ikke bare tilbyde de bedst mulige rammer for undervisningen og uddannelse, men samtidig en nytolkning af undervisningspraksis og –metode. Vi har nu muligheden for at etablere et gymnasie, som gør læring tilgængelig ved hjælp af selve bygningen og dens arealer, og det vil derved blive et eksempel på fremtidens skolebyggeri.

Det nye gymnasie og dens rum og indretning skal, ud over at levere en attraktiv, opdateret og velfungerende ramme for gymnasiets forskellige undervisningsaktiviteter, også tilbyde attraktive rammer og arbejdsstationer, hvor undervisere og elever kan forberede sig – alene eller sammen med andre.

Det forventes, at der står et nøglefærdigt byggeri klar i sommeren 2020.

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark