Gå til indhold
Alle 25 prismodtagere
Alle 25 prismodtagere

Nyhed -

Elever fra TEC vinder prestigefyldt pris

Fem elever fra TEC var blandt prismodtagerne, da Metalindustriens Lærlingepris i dag blev uddelt til 25 dygtige lærlinge.

Det er 17. år i træk, at prisen uddeles af Metalindustriens Uddannelsesudvalg i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne. Arrangementet fandt sted i Den Sorte Diamant i København, og beskæftigelsesminister Peter Hummel Thomsen var med til at overrække statuetter til vinderne.

For at komme i betragtning til prisen kræver det, at man er stærk både fagligt og socialt. Man skal have fået 12 til sin svendeprøve, og samtidig skal man gennem sin uddannelse og læretid have vist, at man er en god kollega og kammerat. Derudover skal man indstilles til prisen af både praktikvirksomheden og erhvervsskolen.

20 % af vinderne fra TEC

Fem ud af de 25 vindere af prisen er fra TEC, hvilket vidner om det høje faglige niveau. Samtidig skal der noget ekstraordinært til for at skille sig ud fra mængden af dygtige lærlinge, der er indstillet til prisen, og vi er derfor stolte over, at hele 20 % af vinderne er fra TEC.

Sebastian Lolk Andersen er uddannet flytekniker, og han har været i lære hos SAS Teknisk København. Han har involveret sig meget socialt gennem sin uddannelse og har været formand for lærlingeklubben i SAS.

Frederik Emil Munck er datatekniker med speciale i infrastruktur og var lærling hos Chr. Hansen A/S. I indstillingen fremhævede de særligt Frederiks evne til at omsætte teori fra skolen til praksis i virksomheden.

Besim Mustafa arbejdede en del år som serviceredder hos Falck, før han besluttede at følge sin interesse og blive automatiktekniker og blive voksenlærling hos DISA Industries A/S.

Hædret før

For to af TECs vindere er det ikke første gang, at de oplever at modtage en pris for deres præstationer som lærling.

Carl Mandrup Fasmer er klejnsmed og har været i lære hos Emil Nielsen Smedeværksted A/S, og til håndværkerforeningens medaljeoverrækkelse i år modtog han en sølvmedalje for sin svendeprøve. I den forbindelse fik han lov at møde og give hånd til selveste Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Jabbar Hassan har været i lære som personvognsmekaniker hos Mercedes-Benz CPH A/S. Tidligere i år vandt han også prisen som årets mekanikerlærling. Jabbar har gennem sin uddannelse vidst, at han gerne ville i lære hos Mercedes, men de havde ikke flere lærepladser. Derfor begyndte han i praktik hos dem, og efter en forlængelse endte de med at oprette en ny læreplads til ham. Man kan nå langt med vilje og lidt stædighed.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark