Gå til indhold
Jabbar Hassan fik overrakt prisen på Mercedes Benz-værkstedet på Amager, hvor han er lærling.
Jabbar Hassan fik overrakt prisen på Mercedes Benz-værkstedet på Amager, hvor han er lærling.

Nyhed -

Årets Mekanikerlærling 2019 er fundet

Dansk Metal og Dansk Automobil Sports Union (DASU) har siden 2010 belønnet årets bedste mekanikerlærling med en pris, og denne gang var det Jabbar Hassan fra TEC, der løb med hæderen.

Den talentfulde mekaniker tog sejren i et ellers stærkt felt – med i alt 28 dygtige mekanikerlærlinge – hvor han skilte sig ud ved at have både faglighed, indstilling og humør helt i orden. ”Du løser opgaverne til alles tilfredshed med et gåpåmod, der tager pusten fra selv de udlærte mekanikere. Din positive indstilling smitter af på kollegerne. Du er utrolig vellidt blandt alle”, lyder det blandt andet i begrundelsen.

23-årige Jabbar har sin daglige gang hos Mercedes Benz CPH på Amager, og det var her, at racerkøreren Nicolai Sylvest pludseligt kom trillende ind i en Mercedes GLC 63 AMG for at overlevere de gode nyheder.

Som Årets Mekanikerlærling kan han nu se frem til at blive hyldet ved Dansk Motorsport Award på lørdag den 19. januar på Docken i København. Derudover følger der med prisen et eksklusivt ”behind the scenes”-møde med et raceteam, hvor han får mulighed for at se, hvordan deres mekanikere arbejder.

Jabbar begyndte sin uddannelse som personvognsmekaniker på TEC i oktober 2015, og han er selvfølgelig utroligt glad og stolt over nu at kunne kalde sig Åres Mekanikerlærling 2019: ”Det betyder meget for mig, for det er jo det her, jeg er ved at uddanne mig til. Det er stort for mig”.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark