Gå til indhold
​Flyteknikeruddannelsens grundforløb nu også i Aalborg

Nyhed -

​Flyteknikeruddannelsens grundforløb nu også i Aalborg

I starten af januar var SUN-AIR i Billund vært for et fremragende speeddating-arrangement, hvor op mod 30 flyteknikerelever fik lejlighed til at tale med repræsentanter fra luftfartsvirksomhederne med henblik på at indgå uddannelsesaftale som flytekniker.

Som det er tilfældet i mange sektorer, er der også i luftfartsindustrien behov for kompetent faglært arbejdskraft. Derfor er det vigtigt, at luftfartsvirksomhederne tager det nødvendige uddannelsesansvar og uddanner tilstrækkeligt mange flyteknikere.

For at imødekomme luftfartsindustriens uddannelsesbehov har TEC Aviation sammen med arbejdsmarkedets parter taget beslutning om at udbyde et grundforløb til flytekniker i Aalborg til august 2019.

Til speeddating-arrangementet informerede TEC Aviation bl.a. om mulighederne for den nye A-CAT flymekanikeruddannelse og efteruddannelsesmuligheder for flyteknikere på AMU-vilkår.

Arrangementet var tilrettelagt af Dansk Luftfart – Dansk Industri, Dansk Metal og TEC Aviation i tæt samarbejde med SUN-AIR og var så succesfuld, at det blev aftalt, at det gentages, næste gang et hold elever på grundforløbet til flytekniker er klar til at komme i praktik.

Kontakt

Hvis man vil vide mere om flyteknikeruddannelsen, er man velkommen til at kontakte Training Manager Per Nørregaard på 25453819 eller pn@tec.dk

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242
Lærke Cecilie Lindegård

Lærke Cecilie Lindegård

Pressekontakt Presseansvarlig +4525453457
Mette Østerdal

Mette Østerdal

Pressekontakt Souschef i Kommunikationsafdelingen +4525453484

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark