Få vores nyheder på mail

TEC byder velkommen til 800 nye elever virtuelt

Nyhed   •   Jan 18, 2021 10:48 CET

Med den seneste forlængelse af COVID-19-restriktioner har TEC i den seneste uge sat ekstra fart på for at forberede virtuel velkomst til mere end 800 elever, der starter på tværs af omkring 20 erhvervsuddannelser.

Det kommer ikke som den store overraskelse, at denne skolestart bliver virtuel - ikke desto mindre er der igangsat en større logistisk opgave med, at vi får budt de nye elever velkommen. 

Eleverne får besked via e-Boks, og skolestarten bliver selvfølgelig med digital undervisning, som kører i fuld skala på TEC, og som mange af de nye elever nok allerede har kendskab til via deres tidligere skolegang. Men der vil også være nogle for hvem det er helt nyt, og her står TEC klar med ekstra støtte.

Der vil også være elever, som skal have ekstra udstyr, fx pc, som TEC har distribueret til flere af vores adresser, så det bliver nemt for eleven at hente – selvfølgelig med coronasikker afstand.

”Vi glæder os til at byde de nye elever velkommen, men vi glæder os allermest til, at de kan møde ind og for alvor bruge skolens mange faciliteter,” udtaler EUD-direktør Tove Svejstrup Christensen.