Gå til indhold
Statsminister Mette Frederiksen på besøg på TEC i Hvidovre. Foto: Statsministeriet
Statsminister Mette Frederiksen på besøg på TEC i Hvidovre. Foto: Statsministeriet

Nyhed -

Statsministeren på besøg på TEC

Statsminister Mette Frederiksen var i går, onsdag den 14. april, på besøg på TEC i Hvidovre. Det var et besøg med fokus på elevernes trivsel undervisning - og særligt at få talt med elever og undervisere om værkstedsundervisning og om alt det praktiske, der skal indhentes.

Det er jo især den tabte undervisning i de praktiske fag, som ikke har kunnet gennemføres med fjernundervisning, og som man nu ønsker at sætte lys på, for at finde ud af, hvordan det kan indhentes. Her blev der også talt om elever i praktikcentret, som jo i perioder har været dobbeltramt, da de hverken har fået deres praktiske undervisning eller deres virksomhedspraktik.

”Om end det måske ikke er de mest positive emner, så var det en god snak, og jeg er glad for, at regeringen giver det opmærksomhed - og at de vælger at besøge TEC,” udtaler TECs direktør Morten Emborg.

Besøget blev afrundet med et såkaldt doorstep-møde med pressen, hvor der var mulighed for at spørge mere ind til besøget. Her kunne statsministeren fortælle, at hun var rigtig glad for besøget og meget opløftet over at høre, hvor glade eleverne var for at komme tilbage. Statsministeren var især begejstret for, at elever og lærere er villige til at møde ind tidligere for at indhente den praktiske undervisning og for det store arbejde TEC gør, for at eleverne kan mestre deres fag.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Maren Kaadt

Maren Kaadt

Pressekontakt Konstitueret kommunikationschef Kommunikation +45 2545 3242

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark