Få vores nyheder på mail

Vinderne af DM i Skills fejret på Københavns Rådhus

Nyhed   •   Jan 23, 2020 14:12 CET

Vinderne af DM i Skills 2020 Lucas Barkow, Emil Eigenbrod og Mathias Erforth Hinrichsen.

Med overborgmester Frank Jensen i spidsen blev TECs Danmarksmestre hyldet på Københavns Rådhus for deres imponerende resultat ved DM i Skills.

Mathias Erforth Hinrichsen, Emil Eigenbrod og Lucas Barkow var sammen med deres familier, pårørende, praktikvirksomheder, trænere, TECs ledelse og repræsentanter for de faglige organisationer inviteret til medaljeoverrækkelse og ikke mindst rådhuspandekager i de fineste omgivelser.

Frank Jensen hyldede Danmarksmestrene fra København for deres fornemme præstation og for vigtigheden af, at København kan bryste sig af at uddanne de dygtigste unge håndværkere, der kan være inspiration for andre unge - og ikke mindst være med til at sætte sit præg på hovedstaden med godt professionelt håndværk og byggeri.

En stolt Morten Emborg, direktør for TEC, talte på vegne af hovedstadens erhvervsskoler, hvor han takkede for den holdindsats, der skal til for at skabe danmarksmestre. Der blev uddelt ros for det gode samarbejde med Danmarksmestrenes praktikvirksomheder og ikke mindst for den store indsats, som underviserne og trænerne har leveret sammen med deltagerne op til DM Skills.