Få vores nyheder på mail

Oplev H.C. Ørsted Gymnasiet

Pressemeddelelse   •   Jan 03, 2020 13:47 CET

H.C. Ørsted Gymnasiet holder orienteringsaften i januar. Her kan man se gymnasiet indefra – bl.a. laboratorier og værksteder. I løbet af aftenen får man informationer om studieretninger, obligatoriske fag, valgfag, studieture og sociale arrangementer på gymnasiet. Aftenen er både for interesserede unge mennesker og deres forældre.

Det er vigtigt at fornemme stemningen, møde elever og lærere, som man rent faktisk kommer til at tilbringe tid sammen med, hvis man starter på lige netop H.C. Ørsted Gymnasiet. Man skal kunne føle sig hjemme, og det finder man kun ud af, om man kan, hvis man besøger gymnasiet. Det er et vigtigt valg, og det tages både med hjernen og hjertet. 

Derfor er det også nuværende elever, der fortæller om det, de synes er særligt sjovt eller lidt svært, og de besøgende kan få svar på spørgsmål om undervisning, fester, studierejser og vejledning om opbygning af uddannelsen, adgangskrav og muligheder for videreuddannelse.

Oplev H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup

Splinternye laboratorier og værksteder, højt fagligt niveau, sekst studieretninger og et hyggeligt studiemiljø og tæt samarbejde med både universiteter og erhvervsliv.

  • 9. januar 2020 kl. 19-21
  • 28. januar 2020 kl. 19-21

Adresse: Telegrafvej 9, Ballerup

Oplev H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg

Gymnasium lige i centrum af København med seks studieretninger, fantastiske faciliteter og undervisning med udgangspunkt i problemstillinger fra den virkelig verden.

  • 7. januar 2020 kl. 19-21
  • 23. januar 2020 kl. 19-21

Adresse: Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg

Oplev H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Bliv en af de første elever på vores nye arkitekttegnede gymnasium i Lyngby, der står klar i 2020. Afdelingen har otte studieretninger, elitehold til elever, der ønsker ekstra udfordringer, og et stærkt samarbejde med DTU.

  • 15. januar 2020 kl. 19-21
  • 27. januar 2020 kl. 19-21

Adresse: Akademivej, bygning 451, Lyngby

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.