Få vores nyheder på mail

Rejsegilde for H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Pressemeddelelse   •   Nov 18, 2019 11:50 CET

Visualisering af gymnasiet set fra P-pladsen - lavet af KANT.

TEC inviterer til rejsegilde for opførelsen af H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby, hvor naturvidenskab og nytænkning af undervisningspraksis vil smelte sammen i et eksperimentarium.

Fredag den 22. november kl. 12.30

Arrangementet foregår på byggepladsen på Trongårdsvej, indgang på hjørnet ved Trongårdsparken.

Program

12.30 Velkomst 

12.40 Taler 

13.00 Let anretning

Om H.C. Ørsteds signaturbyggeri

H.C. Ørsted har en særlig fremtrædende rolle på vores nye tekniske gymnasium, og da det var ham, der opdagede elektromagnetismen og aluminium, er det derfor ikke spor tilfældigt, at gymnasiet får facade af aluminiumslameller og faglokaler, møderum og trapper formet som elektromagnetiske spoler.

Byggeriet er allerede blevet hædret med den prestigefyldte internationale arkitekturpris ICONIC AWARDS 2018, hvor det vandt i kategorien ’Innovative Architecture – best of best’ foran en række internationale projekter.

Det er entreprenørfirmaet Anker Hansen & Co., der i samarbejde med KANT arkitekter, Orbicon og Thing Brandt Landskab bygger H.C. Ørsted Gymnasiet.

Visualisering af gymnasiets front og hovedindgang - lavet af KANT.

Visualisering af aulaen - lavet af KANT.

Her ligger byggepladsen

TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.