Gå til indhold
Smede kæmper om mesterskab

Pressemeddelelse -

Smede kæmper om mesterskab

TEC afholder skolemesterskaber for smedelærlinge d. 7. – 9. maj i Ballerup. Her vil otte lærlinge kæmpe om 1. og 2. pladsen, der vil sikre dem adgang til regionsmesterskabet, som afholdes i oktober.

Præmieoverrækkelsen sker d. 9. maj kl. 15.30.

De otte lærlinge har det til fælles, at de alle er særligt talentfulde smede og alle er villige til at yde det ekstra, der skal til for at blive ved med at være en del af smede-eliten.

I 2017 vandt begge TECs skolemestre regionsmesterskabet og repræsenterede således Sjælland til DM i Skills. Vi håber at gøre det samme i 2018.

For yderligere info kontakt uddannelsesleder Charlotte Gjermandsen på 2545 3682

Related links

Emner

Kategorier


TEC er en erhvervsskole fordelt på syv adresser i Region Hovedstaden. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet og fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation. Vi har en holdning til uddannelse og blander os i samfundsdebatten.

Pressekontakt

Kirsten Flagstad

Kirsten Flagstad

Pressekontakt Gymnasiedirektør og konstitueret kommunikationschef H.C. Ørsted Gymnasiet og Kommunikation 2545 3531

Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark