Gå til indhold
Visualisering af gymnasiets front og hovedindgang - lavet af KANT.
Visualisering af gymnasiets front og hovedindgang - lavet af KANT.

Nyhed -

H.C. Ørsted Gymnasiet modtager international arkitekturpris

H.C. Ørsteds kommende signaturgymnasium i Lyngby er blevet hædret med den prestigefyldte ICONIC AWARDS 2018, 'Innovative Architecture - best of best'.

Mandag den 8. oktober var TECs ressourcedirektør Jacob Jersild, bygningschef Lasse Kristensen og bestyrelsesmedlem Lars-Peter Olsen i München for at modtage prisen på Expo Real-messen.

Bygningen indeholder referencer til den elektromagnetiske spole og er en hyldest til videnskaben – og til fysikeren, filosoffen og videnskabsmanden, H.C. Ørsted. Kant arkitekter står for arkitekturen.

ICONIC AWARDS

ICONIC AWARDS er en uafhængig international arkitektur- og designkonkurrence oprettet af det tyske designråd. Der uddeles priser i fem faste kategorier for bl.a. visionær arkitektur, innovative produkter og bæredygtige projekter.

Nomineret til World Architecture Festival 2018

H.C. Ørsted Gymnasiet er også nomineret til den internationale World Architecture Festival 2018 i kategorien Education – Future Projects, som uddeles i slutningen af november.

Første spadestik

Byggeriet påbegyndes ultimo januar 2019.

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Tine Maria Borresø

Tine Maria Borresø

Pressekontakt Kommunikation- & Pressechef +45 6166 3060


Relateret materiale

Et uddannelsesvalg for fremtiden

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt for at sikre, at der er dygtige unge mennesker og folk med lyst til efteruddannelse til fremtidens arbejdsmarked.

TEC - Technical Education Copenhagen
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark